Media

Een oplossing binnen ieder budget

Bij ons kunt u onder andere terecht voor buitenreclame, theaterschermen, binnenverspreiding en drukwerk. Door deze diversiteit, hebben wij een oplossing binnen ieder budget.

Buitenreclame

Onder buitenreclame wordt verstaan: alle reclame-uitingen die vanaf de openbare weg zichtbaar zijn. Dit wordt ook wel Out of Home of outdoor genoemd. Van driehoeksbord tot abri, van lichtbak tot reclamemast. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten buitenreclame. Dat is wel zo makkelijk, want hiermee voorkomt u dat u met meerdere partijen om de tafel hoeft om uw campagne goed uit te zetten.

Theaterschermen

De Theaterschermen worden door de theaters gebruikt voor aankondiging van de eigen theatervoorstellingen en er is tevens ruimte voor het maken van culturele aankondigingen door bijvoorbeeld musea.
De Theaterschermen hangen op prominente locaties in het theater, zoals in de foyer en bij de kassa. Gemiddeld heeft een theater 5.000 – 15.000 bezoekers per maand; een unieke kans om direct in contact te komen met de culturele doelgroep.

Binnenverspreiding

Onder binnenverspreiding wordt verstaan; het aanbrengen van A2/A3-posters in bijvoorbeeld horecagelegenheden. Maar ook het verspreiden van flyers, of reclame in het openbaar vervoer behoort tot de mogelijkheid.
Binnenverspreiding is flexibel in te zetten, waarbij u uw campagne specifiek kunt toespitsen op uw doelgroep. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw campagne te richten op middelbare scholieren, studenten, jonge gezinnen of andere doelgroepen.

Drukwerk

Bij ons kunt u terecht voor al uw drukwerk. Of het nu in combinatie is met uw buitenreclamecampagne of dat u bij ons bijvoorbeeld uw flyers of uw visitekaartjes wilt laten drukken. Ook voor het drukwerk nemen wij u de zorg uit handen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op 06-17964063 of via e-mail info@cultuurreclame.nl.