Over ons

CultuurReclame biedt meer

Wie zijn wij

CultuurReclame is een onafhankelijke organisatie die zich richt op culturele partijen met mooie programma’s. Met 15 jaar ervaring in de buitenreclame en onze goede afspraken met exploitanten en drukkerijen, staan wij garant voor een effectieve campagne voor een eerlijke prijs.

Advies

Of het nu gaat om een lokale of regionale campagne, een klein of groot budget, het is belangrijk dat uw campagne een succes wordt. Om dit te bereiken brengen wij vrijblijvend advies uit om zo de effectiviteit te vergroten. Wij adviseren u over de media, de periode en de regio, en we denken mee over de invulling en vormgeving van uw uiting.

Wij zien u namelijk een volgende keer graag weer terug.

Reclamecampagne

Wij verzorgen het gehele traject van uw campagne; van het aanvragen van de benodigde gemeentelijke vergunningen tot het plaatsen van affiches. Middels onze goede contacten en onze ervaring regelen wij uw aanvragen en reserveringen van diverse media en co├Ârdineren het geheel. Als aanvulling hierop kunnen wij ook uw drukwerk verzorgen, van alle formaten posters tot aan visitekaartjes.

Gedurende dit traject staan wij voor een goede, maar bovenal oprechte service, waarbij uw belang voorop staat.

CultuurReclame biedt meer

Omdat CultuurReclame is opgericht met als doel een helpende hand te bieden aan de culturele sector, staan wij open voor uw suggesties en behoeftes. Mocht er binnen uw organisatie behoefte zijn aan bijvoorbeeld sponsorwerving dan kijken wij graag of en op welke manier wij daar invulling aan kunnen geven.

Vragen?

Mocht u vragen of opmerkingen hebben of een vrijblijvend gesprek op prijs stellen, dan kunt u ons bereiken via info@cultuurreclame.nl of op telefoonnummer 06-17964063.

 

“Bij CultuurReclame kunt u rekenen op een betrouwbaar en eerlijk advies”.

Wilma van der Park, eigenaar CultuurReclame